Traiteur met een ruime keuze

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest of communie op het programma staan? Dat treft, Ristorante Etna staat voor u klaar als verzorgde traiteur in Destelbergen. Wij maken een uitgebreid assortiment aan heerlijke gerechten, zodat u kunt genieten van het feest.

Koude buffetten

Onze specialiteit zijn koude buffetten, gaande van aperitiefhapjes tot dessert. U geeft maar aan ons door wat precies uw wensen zijn. Dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Zo zijn we er zeker van dat uw gasten met een volle maag naar huis kunnen. Een kleine greep uit ons aanbod: Italiaanse charcuterieschotel, gevulde mini sandwiches, koude groenteschotels, koude pasta en uiteraard de lekkere Italiaanse patisserie… Ook warme gerechten zoals ossobuco, canelloni, lasagna kunnen besteld worden voor een grote groep mensen.

Alleen nog opwarmen

Dit zijn allemaal gerechten waar u thuis nauwelijks werk aan zult hebben: nog eventjes opwarmen in de oven en het feest kan beginnen. Chef Matteo kookt graag voor het welslagen van uw feest of etentje. Dus, wilt u een feestje organiseren in Italiaanse stijl, aarzel dan niet om Ristorante Etna in Destelbergen te contacteren. Onze traiteurdienst staat altijd voor u klaar.