Reservaties enkel via
09 219 98 35

Pizzeria-ristorante Etna serveert pure "cucina Italiana"

ETNA – Pizzeria - Ristorante - Destelbergen - PresentatieU kunt in pizzeria-ristorante Etna niet alleen terecht voor een groot assortiment pizza's en pasta's, maar ook voor de traditionele Italiaanse vlees- en visgerechten zoals carpaccio, ossobuco, scaloppina en frutti di mare. Alles wordt ter plaatse vers bereid, volgens de beste mediterrane tradities.Houdt u van de sublieme Italiaanse keuken, superieur in al zijn eenvoud? Dan bent u bij pizzeria-ristorante Etna aan het juiste adres.

De familiale, kindvriendelijke sfeer, ook al typisch Italiaans, brengen u meteen in een zuiderse stemming en de copieuze, verfijnde maaltijd doet de rest.

Niet vreemd dat bekende levensgenieters zoals de componist Dirk Brossé pizzeria-ristorante Etna hun lievelingsrestaurant durven noemen. Als het zonnetje schijnt, kunt u zich helemaal op vakantie in Italië wanen: het gezellige terras , dompelt u onder in een sfeer van dolce far niente. Pizzeria-ristorane Etna in Destelbergen, met ruime parkeergelegenheid: een stukje Italiaanse gastronomie vlakbij, sfeer inbegrepen, om heerlijk van te genieten, voor een eerlijke prijs.

Chef Matteo werd tijdens de horecabeurs te Gent in november 2010 uitverkoren tot beste pizzaiolo van Oost-Vlaanderen.

Bekijk op deze site al eens ons menu, onze suggesties en onze wijnkaart.
U kan bij ons ook uw maaltijd afhalen. Wij hebben eveneens een traiteurdienst.
Reserveren kan telefonisch (09/219.98.35) of via de contactpagina.

ETNA - Pizzeria - Ristorante

Dendermondesteenweg 753 - 9070 Destelbergen - België - Ligging
Tel.: 09 219 98 35 - etna.ristorante@hotmail.com - BTW BE0860 650 118
Back to Top