Pizzeria-ristorante Etna serveert pure ‘cucina Italiana’

ETNA – Pizzeria - Ristorante - Destelbergen - Presentatie

U kunt in Ristorante Etna, uw pizzeria in Destelbergen, niet alleen terecht voor een groot assortiment pizza's en pasta's, maar ook voor de traditionele Italiaanse vlees- en visgerechten zoals carpaccio, ossobuco, scaloppina en frutti di mare.

Superieur in eenvoud

Alles wordt ter plaatse versbereid, volgens de beste mediterrane tradities. Houdt u van de sublieme Italiaanse keuken, superieur in al zijn eenvoud? Dan bent u bij pizzeria-ristorante Etna aan het juiste adres. Niet vreemd dat bekende levensgenieters zoals de componist Dirk Brossé pizzeria-ristorante Etna hun lievelingsrestaurant durven noemen. Als het zonnetje schijnt, kunt u zich helemaal op vakantie in Italië wanen.

Beste pizzaiolo

Het gezellige terras dompelt u onder in een sfeer van dolce far niente. Pizzeria-ristorane Etna in Destelbergen, met ruime parkeergelegenheid: een stukje Italiaanse gastronomie vlakbij, sfeer inbegrepen, om heerlijk van te genieten voor een eerlijke prijs. De familiale, kindvriendelijke sfeer, ook al typisch Italiaans, brengen u meteen in een zuiderse stemming en de copieuze, verfijnde maaltijd doet de rest. Chef Matteo werd tijdens de horecabeurs te Gent in november 2010 uitverkoren tot beste pizzaiolo van Oost-Vlaanderen.

Reserveer een tafeltje

Reserveren kan telefonisch (09/219.98.35) of via de contactpagina. Nog vragen over pizzeria-Ristorante Etna in Destelbergen? Neem dan gerust contact met ons op.